Anadrol 50 1 pakke (60 tabs (50 mg)) på nett til røverpris i Norge
kr54.00 Kjøp

Anadrol 50 1 pakke (60 tabs (50 mg)) på nett til røverpris i Norge

kr54.00

Kjøp Oksymetolon 1 pakke (60 tabs (50 mg)) for den beste prisen i Norge! Velg blant Orale steroider av beste kvalitet! Rask og diskret frakt! PayPal og kredittkortbetalinger!

Compare

I dag er Anadrol 50 lett å kjøpe, men ikke glem at det fortsatt er forbudt som doping og bruken er strengt kontrollert i alle slags konkurranser og sportsforestillinger. Du kan kjøpe Oxymetholone på Internett under helt andre navn, men verktøyet er ganske seriøst og du bør kun stole på pålitelige merker. Utvilsomt, ved å bruke Internett til å kjøpe dette stoffet mye raskere. Og hvis det likevel er en beslutning om å kjøpe Oxymetholone i Norge, er det bedre å ta hensyn til kvaliteten på Internett-ressursen, dens utseende, kundesvar.

Pharmaqo Labs Anadrol 50 har blitt tildelt av profesjonelle kroppsbyggere over hele verden. Produsert av det farmasøytiske selskapet Pharmaqo Labs, er steroidet svært effektivt. Den inneholder Oxymetholone, på grunn av den høye anabole aktiviteten som medisinen lar deg få muskelmasse veldig raskt uten å holde på vann i utøverens kropp. De svake androgene egenskapene til hovedkomponenten utelukker praktisk talt utseendet på bivirkninger.

Tilleggsinformasjon

Aktivt stoff

Produsent

Pakke

Shipping

Betalinger